Ce spune bărbatul care a găsit-o moartă pe Elena, femeia din Vrancea dispărută de o săptămână! "Cred că a căzut..."

Sursa Foto Monitorul de Vrancea

Trupul neînsufleţit al celei de-a patra persoane dispărute în pădurea din Poiana Cristei a fost găsit din întâmplare cu zeci de poliţişti, jandarmi, voluntari şi câini de urmărire au fost pe urmele ei timp de o săptămână.

Cadavrul acesteia era sub un copac, în apropiere de satul Mahriu, hainele şi cizmele fiind încă unde, Elena Iordache avea o vânătaie pe obraz, de la o căzătură. "A fost un concurs de împrejurări, fenomenele meteo şi epuizarea, toate acestea au condus la deces. Aici a căzut, nu s-a aşezat ca să doarmă”, a  spus şeful de la Urmăriri. Trupul zăcea la peste trei kilometri de locul unde a fost găsită sora ei şi cele două nepoate, conform publicaţiei Ziarul de Vrancea.

Găsită din greşeală

Cel care a găsit cadavrul din greşeală a vorbit despre tragicul eveniment. "Am mers prin pădure după lemne şi am găsit-o într-o vale. Prima oară am mers la poliţie. Eu nu am avut curaj să cobor, apoi au venit ei şi au constantat decesul. Cadavrul era într-un loc unde nu avei de ce să te duci. Arăta ca şi cum ar fi căzut acolo, că s-ar fi împiedicat", a spus acesta.

Conform primarului comunei Poiana Cristei, Vlad Petruş, cele două copile şi mama lor din satul Dălhăuţi, comuna Cârligele, ar fi mers, duminică, la o pomană în comuna Poiana Cristei, la locuinţa surorii femeii şi a concubinului ei. Noaptea, din motive necunoscute, cele trei ar fi plecat spre casă pe jos, prin pădure, către satul Dălhăuţi.

T.S

Citeşte şi: 
Caz şocant în Vrancea! Două fete împreună cu mama lor, găsite moarte într-o pădure!
I
VIDEO / Triplă crimă în Vrancea? Două fetiţe şi mama lor, găsite moarte în pădurea pe care o cunoşteau ca în palmă. Prima suspiciune este CRIMA!facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro