Detalii zdrobitoare despre pasagerii ucişi în zborul Malaysia Airlines! Printre ei se aflau peste 100 de cercetători HIV/ SIDA

Domeniul de cercetare HIV a primit o lovitură sfâşietoare. Mai bine de 100 de cercetători în domeniu se aflau la bordul avionului prăbuşit, pe data de 17.07, la graniţa dintre Ucraina şi Rusia.

Din primele informaţii, 108 cercetători HIV/ SIDA se aflau la bordul avionului Boeing 777, ce aparţinea Malaysian Airlines, prăbuşit joi. Experţii în HIV mergeau la o conferinţă internaţională în Melbourne.

Printre pasagerii se afla şi fostul preşedinte al Societăţii internaţionale de SIDA, Joep Lange. Acesta era un cunoscut cercetător în Olanda.

Un Boeing 777 care mergea din Amsterdam spre Kuala Lumpur şi care avea la bord 298 de persoane s-a prăbuşit, joi, 17 iulie 2014, după ce a fost atacat cu rachete de separatiştii de la graniţa ruso-ucraineană.

A.C.

Citeşte şi:

Mărturisirea emoţionantă a surorii românului ucis în cursa MH17! Alexandra Anghel: "Andrei voia să vindece oameni şi să schimbe lumea"

Autorităţile canadiene au transmis condoleanţe familiei regretatului Andrei Anghel, românul ucis în zborul Malaysia Airlines


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro