Dezvăluire de ultimă oră! Care a fost ultima dorinţă a Mitzurei Arghezi înainte să moară!

Sursa Foto glsa.ro

Mitzura Arghezi, fiica scriitorului Tudor Arghezi, a murit luni dimineaţă, la venerabila vârstă de 90 de ani , după ce în urmă cu o lună a intrat din nou în atenția publică după ce a fost dată dispărută de către o rudă, Mitzura Arghezi a fost găsită într-un azil de bătrâni din sectorul 1 din Capitală, loc unde şi-a dat şi ultima suflare.

Nepoata nelegitimă a marelui poet, Doina Arghezi, a povestit că a avut mai multe discuţii cu ea, atunci când se afla internată într-un spital din Bucureşti. Se pare că, Mitzura a avut înainte să moară două dorinţe.

"Regret modul în care a sfârşit, adică într-un azil de bătrâni. A murit singură, fără cineva apropiat alături. Nu m-am ţinut de cuvânt, i-am promis că o duc acasă, dar nu am apucat să fac asta. Îşi dorea foarte mult să bea o bere cu alcool înainte să moară, chiar dacă nu avea voie să bea alcool", a spus Doina Teodorescu Arghezi la Acces Direct.

Cine a fost Mitzura Arghezi?

Mitzura Arghezi s-a născut pe 10 decembrie 1924 şi a fost fiica poetului Tudor Arghezi, care i-a dedicat multe poezii. A fost aleasă de două ori în funcţia de deputat român, în legislaturile 1996-2000 şi 2000-2004, pe listele partidului PRM.  De altfel, la auzul dispariției din luna septembie,  Corneliu Vadim Tudor, fostul președinte al partidului PRM a ajutat la căutarea ei.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Scandal halucinant la înmormântarea fiicei lui Tudor Arghezi! Război crunt pe avere între nepoată şi omul de încredere!
VIDEO / Bărbatul care i-a fost aproape Mitzurei Arghezi 25 de ani a făcut public testamentul acesteia! Ce este scris în el?
Fiica lui Tudor Arghezi a murit!


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro