Doi hoți beți au stârnit hohote de râs! Au revenit de trei ori într-o casă pentru a fura vin! Motivul e incredibil

Doi bărbați din Sălaj în stare ebrietate au revenit de trei ori într-o locuință pentru a fura băutură. Aceștia sunt acum cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, potrivit agerpres.ro.

Inițial, aceștia l-au bătut pe proprietar și i-au furat o damigeană cu vin, după care s-au întors de două ori la locuința persoanei vătămate pentru că, de fiecare dată, au spart damigenele pe drum.

"În noaptea de 6/7 ianuarie, în jurul orelor 2,00, inculpații, care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, s-au deplasat la locuința persoanei vătămate Opriș B. Ștefan, au pătruns în interior prin forțarea ușii de acces, i-au aplicat amândoi mai multe lovituri în zona feței, cauzându-i leziuni ce necesită 5-6 zile de îngrijiri medicale și au sustras un bidon din sticlă conținând circa 25 de litri de vin.

Din cauza loviturilor aplicate și a stării de ebrietate în care se găsea, persoana vătămată și-a pierdut cunoștința și și-a revenit doar a doua zi dimineața. Inculpații au intenționat să se deplaseze la martorul Grebenar Marius și să consume la locuința acestuia alcoolul sustras, dar pe drum au spart bidonul din sticlă.

Din acest motiv, inculpații s-au întors la locuința persoanei vătămate și au mai sustras un bidon din sticlă conținând cantitatea de 50 de litri de vin. Pe drum spre locuința martorului, inculpații au spart din nou bidonul din sticlă. Inculpații au revenit pentru a treia oară la locuința persoanei vătămate și au sustras încă un bidon din sticlă conținând cantitatea de 50 de litri de vin"
, se arată în comunicatul menționat.

A.B.

Foto: ziarpiatraneamt.ro

Citeşte şi:

VIDEO / Incident şocant în miez de noapte! Un bărbat înarmat a intrat în dormitorul unei familii pentru a fura un telefon

VIDEO / I-a furat telefonul şi-a fugit după el să-l recupereze! Serena Williams nu s-a lăsat aşa uşor!

ULUITOR. S-a întâmplat în România. Hoţul a intrat în casă ca să fure, dar apoi a încercat să violeze un copil!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro