Doi îndrăgostiţi şi-au anulat nunta în ultimul moment! Ce a urmat este cu totul impresionant

+2 click pentru
galerie

Îşi aşteptau cu nerăbdare ziua nunţii, însă petrecerea lor s-a transformat în ceva total inedit. Doi îndrăgostiţi şi-au anulat nunta pentru ca evenimentul să capete un scop caritabil pentru persoanele fără adăpost.

Ceremonia de căsătorie a celor doi tineri din California ar fi trebuit să aibă loc duminică. Cu toate acestea, cu doar câteva ore înainte de marele eveniment, Kari Duane, mama miresei, a primit un telefon de la fiica ei, care o anunţa că ea şi partenerul ei au decis să anuleze totul. În consecinţă, petrecerea ce urma să aibă loc la un hotel din Sacramento şi pentru care cuplul plătise nu mai puţin de 35.000 de dolari, a fost şi ea suspendată, conform CBS News.

Kari a avut o idee impresionantă, care a transformat întregul eveniment în ceva cu totul special. Femeia a invitat la restaurant peste 90 de persoane fără adăpost, pentru a se bucura de toate bunătăţile pregătite pentru nuntă.

"Chiar dacă eu şi soţul meu am fost foarte trişti pentru fiica noastră, a fost cu adevărat minunat să vedem atât de mulţi oameni acolo, bucurându-se de o masă bună", a povestit Kari.

"Sper că atunci când va privi înapoi la acest moment, fiica mea va şti că a făcut ceva bun într-o situaţie foarte grea", a adăugat ea în cele din urmă.

Foto: Hepta

M.T.

Citeşte şi:

Simptomele cancerului la bărbaţi! 14 semne pe care nu trebuie să le ignori

RAPORTUL FINAL AL TRAGEDIEI AVIATICE DIN APUSENI! Cine a fost vinovat?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro