Drama incredibilă a unui tată disperat! "Nu ştiu ce sunt în stare să fac. Poate îmi dau foc!"

 Un tată îşi strigă disperarea, după ce de mai bine de patru luni nu şi-a văzut sau auzit fiul, în vârstă de doar opt ani. Bărbatul îşi acuză fosta soţie de răpire şi mărturiseşte că dacă nu i se va face dreptate va recurge la un gest necugetat: îşi va da foc în faţa Guvernului. 

Povestea de dragoste dintre Adrian, în vârstă de 48 de ani, şi Florina, o puştoaică de doar 28 a început în urmă cu opt ani. Se iubeau enorm, iar rodul dragostei lor a fost un copil minunat, pe care şi l-au dorit cu ardoare. Locuiau în Giurgiu, însă doreau mai mult pentru viitorul fiului lor, aşa că au plecat în Franţa, acolo unde au devenit o adevărată familie. Cu timpul, disputele dintre cei doi s-au transformat în adevărate războaie, iar până la divorţ nu a mai fost decât un pas. "Am divorţat în Franţa, iar eu am câtigat custodia fiului mei şi am decis să mă întorc cu el în Giurgiu. Fiul meu mă iubeşte enorm şi voia să locuiască cu mine. Într-o zi i-am cumpărat o bicicletă şi am ieşit cu el la plimbare. La un moment dat, soţia mea s-a apropiat cu maşina, la volan fiind un alt bărbat. M-au lovit cu autoturismul şi mi-au răpit copilul. La poliţie am făcut cea mai mare greşeală. I-am încuviinţat soţiei mele copilul pentru trei zile, am crezut că este de bună credinţă. Din acel moment, mai exac"t din luna iulie nu mi-am mai văzut copilul şi nu mă lasă să vorbesc cu el la telefon. Nu ştiu ce sunt în stare să fac. Poate îmi dau foc. Îmi vreau copilul înapoi", a mărturisit bărbatul, pentru SPYNEWS.ro.

Mama a câştigat custodia exclusivă

Florina (foto jos) a reuşit în urmă cu ceva timp să câştige custodia exclusivă, tocmai în Franţa. De atunci, aceasta a dispărut fără urmă, iar apropiaţii spun că şi-ar fi făcut deja o altă relaţie. "Am depus numeroase sesizări la poliţie. De curând am aflat că se ascunde în Bucureşti, unde îşi schimbă frecvent domiciliul şi are gardă de corp. Ea le-a spus autorităţilor că eu sunt extrem de violent şi că am agresat-o, însă nu este adevărat. Când am cunoscut-o era doar un copil. Avea 20 de ani. M-am îndrăgostit nebuneşte de ea. La 24 de ani voia să devină vedetă şi se poza sexy în reviste", a adăugat disperat tatăl copilului.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro