EXCLUSIV! Divorţează! Nadia Comăneci este în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu familia ei

A decis să pună punct după mai bine de douăzeci de ani de căsnicie. La mijloc este o avere de milioane de euro.

Liliana Comaneci, cumnata Nadiei Comăneci, a decis să încheie căsnicia de 20 de ani cu Adrian, fratele gimnastei. Femeia a depus vineri o cerere de divorţ la Judecătoria Sectorului 5, semn că o înţelegere în afara instanţei nu a fost posibilă. Un prim termen de judecată nu a fost stabilit.

Divorţ de milioane de euro

Despărţirea celor doi s-ar putea dovedi extrem de costisitoare. De mai bine de 15 ani, familia are un magazin de produse alimentare în Bucureşti, în Sectorul 2, cu vânzări peste 1,3 milioane de euro pe an, dacă ar fi să ne luăm după informaţiile apărute în presă.  Persoana din spatele succesului ar fi chiar Liliana care are un master în managementului afacerilor. Adrian şi Liliana au doi băieţi, Alexandru şi Andrei, de 23 şi 16 ani. 

Nadia Comăneci alături de Liliana(prima din stânga), Adrian(primul din dreapta), Inna şi unul dintre băieţii fratelui ei

Divorţul celor doi este, fără îndoială, un şoc pentru Nadia Comăneci. Gimnasta este foarte apropiată de fratele ei şi avea, cel puţin până acum, o relaţie foarte bună cu Liliana. "Îmi aduc aminte şi astăzi că peste tot unde mergeam cu Nadia aveam o "coadă" după noi. Deja ne obişnuisem cu ei. De multe ori încercam să scăpăm de ei, ascunzându-ne prin ganguri sau prin alte locuri dosnice. Nadia nu a mai suportat tot ceea ce i se întâmpla şi a decis să fugă. Riscul era uriaş. Putea să fie împuşcată. Dar s-a hotărât să facă acel pas”, povestea Adrian Comăneci pentru Spynews.ro.

Şi părinţii ei au divorţat

Nadia nu este la prima lovitură de acest fel. Părinţii ei sunt divorţaţi din anii ‘70. "Eram plecată în cantonament când am aflat că părinţii mei se vor despărţi. Bine nu-ţi pică deloc, ca oricărui copil, nici mie nu mi-a picat deloc bine să aflu că părinţii mei se despart, dar dacă aşa au decis ei să facă, am înţeles că e mai bine aşa, că nu poate fi bine pentru mine şi pentru fratele meu decât dacă le este bine şi lor", mărturisea Nadia, în urmă cu câţiva ani.

Citeşte şi

HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!

Marcel Toader, lovitură la o săptămână de la nuntă! Ce trebuie să-i facă Anamariei Ferentz


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro