EXCLUSIV! Silviu Prigoană aruncă bomba: "Adriana a refuzat să se ducă la detectorul de minciuni"

Dacă ieri dădea în clocot, azi a dat pe afară. Omul de afaceri face noi dezvăluri în scandalul pe care îi are cu vedeta de televiziune. 
Adriana Bahmuţeanu a refuzat să se ducă la detectorul de minciuni în dosarul în care vedeta de televiziune îl acuza pe soţul ei de fals.  Silviu Prigoană ceruse această probă ca să demonstreze că Adriana nu se ducea la muncă atunci când era angajata ROSAL.  "A spus că nu ştia că i s-a diminuat salariu. Păi nu ştia, că nu a fost niciodată la muncă. Eu am semnat pe actul adiţional de micşorare a salariului cu mandat verbal. De asta a cerut procurorul detectorul cu minciuni", ne-a mărturisit Silviu Prigoană care ne-a mai spus că Adriana Bahmuţeanu a fost plătită ani de zile fără să facă nimic pentru că a considerat că soţia lui are nevoie de un "statut social, pensie şi asigurări sociale".
"Dovadă sunt lucrurile pe care le-am făcut acolo"
În replică, Adriana ne-a spus că a refuzat pentru că Silviu Prigoană vroia doar să o şicaneze. "Era fără sens. Să spun dacă am fost sau nu la muncă.  Dacă nu am fost la muncă  de ce m-a plătit atât de mulţi ani. Dovadă sunt lucrurile pe care le-am făcut acolo", ne-a mărturisit Adriana. Cazul a fost închis de procurori. 
Într-un alt dosar, la finalul lunii iunie, Tribunalul Bucureşti a decis anularea actului prin care  în 2009, pe vremea când Bahmu lucra la Rosal, i-a fost micşorat de patru ori salariul, de la  12.000 de lei la 3.000 de lei pe lună. Decizia nu este definitivă. 
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro