FOTO EXCLUSIV / După ce i-a furat soţul, Alina Radi i-a dat lovitura decisivă celei mai bune prietene!

Se află în plin scandal, după ce acuzaţiile cum că i-a furat soţul celei mai bune prietene au ieşit la iveală. Acum, Alina Radi a ieşit la atac şi i-a dat lovitura decisivă soţiei timişoreanului care i-a oferit un copil.

Numele ei se află acum pe buzele tuturor, după ce SPYNEWS.ro a relatat, în exclusivitate, povestea unui amantlâc desprins parcă din telenovele. Alina Radi şi-a clădit fericirea pe suferinţa propriei prietene, asta după ce i-a furat soţul, în urmă cu mai bine de un an. Mai mult decât atât, artista i-a oferit timişoreanului şi un copil. Acum, după ce povestea a fost făcută publică, Alina Radi iese la atac printr-o serie de fotografii în care apare cu nimeni altul decât soţul prietenei ei, Adriana.

"Problemele lui în căsnicie au apărut înainte ca noi doi să formăm un cuplu. El nu m-a lăsat să fac avort. Mi-a spus că va divorţa la un moment dat. Eu am fost prietenă cu Adriana timp de un an jumătate şi ne-am distanţat fătă un motiv anume. Nu vreau să fiu eu cauza divorţului lor. Iar dacă el nu mai vrea să mai fie cu ea, nu sunt eu de vină. Dacă avea o căsnicie roz nu era cu mine. Şi nu-mi cerea să ţin copilul. Copilul este pe numele meu pentru că nu am vrut să îl recunoască că nu îşi rezolvase problemele cu divorţul", a mărturisit Alina Radi, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

"Vreau să ne lase familia în pace"

Contactată de către reporterii SPYNEWS.ro, soţia timişoreanului a rupt tăcerea, distrusă de durere. "Nu vreau să comentez prea multe despre acest subiect. Eu nu vreau să o denigrez pe Alina Radi. Într-adevăr, noi am fost prietene foarte bune la un moment dat, apoi am aflat că umblă după soţul meu. Am stat de vorbă cu amândoi, ne-am discutat problemele şi nu îmi doresc decât să ne lase familia în pace", a mărturisit Adriana, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro