FOTO / Îţi mai aminteşti de Florina, fosta iubită a lui Laur? Transformarea fostei concurente de la "Mireasă pentru fiul meu": Şi-a injectat buzele!?

O apariţie controversată în casa "Mireasă pentru fiul meu", Florina şi-a dorit cu ardoare să-şi găsească dragostea în cadrul show-ului matrimonial, însă norocul n-a fost de partea ei.

Chiar dacă a format un cuplu cu Laur, aceştia s-au despărţit rapid, iar ulterior concurenta a părăsit competiţia. De atunci, ea şi-a îndreptat atenţia asupra ei, astfel că a ajuns să facă furori printre fanii ei.

Dornică să fie în centrul atenţiei, Florina pozează în ipostaze hot, iar imaginile fac furori pe reţelele de socializare. Mai  mult de atât, ea nu doar că-şi etalează bustul apetisant, ci pare să fi apelat şi botox, căci are buzele mult prea mari. Chiar şi aşa, fanii săi o adoră şi o complimentează ori de câte ori are ocazia.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

VIDEO / Cea mai controversată concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu”, cu lenjeria la vedere pe podium. Cum au reacționat fanii

VIDEO / Discuţii cu tentă sexuală între Valentin şi Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu": "Ai nevoie de un ginecolog. Te rezolv eu!"

VIDEO / I-au criticat trecutul zbuciumat, dar nimeni n-a ştiut ce povară „duce”! Mărturisirile cutremurătoare ale Valentinei de la „Mireasă pentru fiul meu”

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro