În spital după o vizită la poliţie! Autorităţile anchetează misterul unui tânăr internat de urgenţă

Anchetă de proporţii în cadrul Poliţiei Capitalei după ce oamenii legii ar fi implicaţi într-un nou caz de abuz.

Un bărbat de 36 de ani a ajuns, în urmă cu câteva zile, la Spitalul de Urgenţă Floreasca după o "vizită" la Secţia 10.  La 24 de ore de la incident conducerea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a declanşat o anchetă de proporţii menită să determine împrejurările care au dus la spitalizarea acestuia.
Totul s-a întâmplat în noaptea de 16 spre 17 septembrie. Potrivit unor surse judiciare, victima şi un alt bărbat de 32 de ani au fost surprinşi la intersecţia străzilor Doamnei cu Calea Victoriei, în stare de ebrietate, în timp ce vandalizau mai multe automobile şi tulburau liniştea publică. Au fost conduşi la Secţia 10 unde au fost anchetaţi pentru distrugere. Câteva ore mai târziu, unul dintre cei doi a acuzat dureri abdominale motiv pentru care a fost chemată o ambulanţă. La spital, starea acestuia i-a determinat pe medici să alerteze autorităţile.

Secţia 10, în centrul atenţiei

Nu este pentru prima oară când Secţia 10 se află în centrul atenţiei. În primăvara anului trecut, Daniel Dumitrache - un tânăr de 26 de ani - a murit în incinta secţiei după ce a fost lovit de un agent de poliţie, judecat acum pentru lovituri şi vătămări cauzatoare de moarte.   Un martor ocular susţinea la acea dată că Dumitrache a fost bătut crunt, iar poliţiştii l-au legat cu cătuşele de nişte gratii şi l-au torturat, curentându-l cu un aparat cu electroşocuri.
În anul 2011, alţi doi tineri ar fi victimele poliţiştilor."Eram în Centrul Vechi şi mă luasem la bătaie cu cineva. Au venit poliţiştii să ne despartă şi ne-au luat pe amândoi la şuturi. Ne-au urcat în dubă, să ne ducă la Secţia 10, iar noi am continuat scandalul. Ne-au bătut crunt. Când am ajuns la secţie, m-au închis într-o cameră obscură şi acolo m-au călcat în picioare. O fată care era cu noi a strigat la poliţişti să ne lase în pace, iar ei au apucat-o de păr şi au târât-o pe jos", îşi amintea Silviu Dobre, unul dintre cei implicaţi.

Citeşte şi

Milionarul Ion Ţiriac este în stare de şoc! Au construit o casă pe terenul lui şi îl pun să şi plătească chiria!

Marina Almăşan chemată să bată palma cu bărbatul care a înşelat-o


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro