Încetează să mai reîncălzești aceste alimente! Efectul este toxic
Publicat pe 30.04.2018 la 23:35 Actualizat pe 30.04.2018 la 23:49
Nu toate alimentele își păstrează gustul atunci când le reîncălzești. Din acest motiv, specialiștii ne sfătuiesc să încetăm să mai reîncălzim aceste alimente.
Nu toate alimentele își păstrează gustul atunci când le reîncălzești. Din acest motiv, specialiștii ne sfătuiesc să încetăm să mai reîncălzim aceste alimente.
Specialiștii avertizează în legătură cu o serie de alimente care reîncălzite devin toxice. Îți prezentăm mai jos alimentele pe care trebuie să încetezi să le mai reîncălzești.
Ouăle nu își mențin gustul după ce se răcesc. Din acest motiv, omleta este de preferat să fie consumată caldă, imediat cum este preparată.
Citește și: Consumi ceapa verde și salată? Trebuie să știi urgent asta
De asemenea, spanacul este recomandat să fie consumat crud în smoothie-uri, la fel ca și țelina. În această categorie intră și ciupercile, deoarece sunt încărcate de proteine și nutrienți, iar reîncălzite sunt mai greu de digerat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.G.