ÎNTREBAREA ZILEI - MARŢI: Cum îţi dai seama că ai o relaţie cu un bărbat prea narcisist ca să te mai iubească și pe tine?

Îţi plac bărbaţii atenţi, frumoşi, glumeţi şi foarte îngrijiţi? Ai grijă să nu ai de-a face cu bărbaţii narcisişti, deoarece sunt perfecţi la primele întâlniri, dar nu sunt capabili să aibă o relaţie serioasă.

Acestea sunt semnele care îți arată dacă un bărbat e sau nu narcisist:

Nu-i pasă decât de persoana lui

Ţi se pare interesant atunci când vorbeşte despre proiectele lui, despre el, dar vei vedea că un bărbat narcisist va acapara toate discuțiile, deoarece nu-l interesează decât de persoana lui.

Niciodată nu este vina lui


Un bărbat narcisist va da vina pe tine pentru toate problemele lui. Acesta nu te va mai asculta, nu-ți va mai da atenție, va deveni defensiv și nu-și va asuma responsabilitatea pentru nicio problemă de-a voastră.

Vrea să dețină controlul

Bărbatul narcisist te acuză pe tine că ești obsedată de control, în special atunci când îi ceri să facă un lucru rezonabil. El hotărăşte când și cu cine vă întâlniți și când va iese cu prietenii lui, în timp ce tu stai acasă.

Iubeşte oglinda

Dacă un bărbat se uită în oglindă după ce se dă jos din pat este clar un narcisist. Mai mult acesta consideră că are foarte multe calităţi şi, eventual, niciun defect.

A.B.

Foto: hepta

Citeşte şi:

ÎNTREBAREA ZILEI - DUMINICĂ: Cum ne dăm seama că am găsit partenerul de viaţă făcut pentru noi?

ÎNTREBAREA ZILEI - JOI: Cât timp sunt dispuşi să aştepte bărbaţii o femeie care nu vrea să facă amor de la prima întânire?

ÎNTREBAREA ZILEI - MIERCURI: Care este vârsta perfectă pentru căsătorie?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro