ÎNTREBAREA ZILEI - SÂMBĂTĂ: De ce este bine să fii leneşă?

Eşti leneşă? Nu trebuie să te ruşinezi pentru că lenea îţi poate aduce câteva avantaje.

Nu te speli pe cap

Trebuie să ştii că dacă te speli pe cap în fiecare zi sau la două zile, scalpul tău va fi curăţat de uleiurile esențiale. Experţii recomandă să te speli pe păr mai rar, deoarece va arăta mai sănătos și va fi mai ușor de aranjat.

Ești leneşă

Specialiștii spun că lenea te ajută să fii sănătos psihic. Este bine să fii total relaxată și să nu te mai gândeşti la nimic, deoarece tensiunea arterială îţi va scădea, te vei concentra mai bine și circulația către mușchii principali va creşte, potrivit HuffingtonPost.com.

Te îmbraci în aceleași haine

Dacă nu te numeri printre fashioniste, vei fi mai relaxată decât fashionistele. Te epuizezi atunci când iei o decizie, chiar dacă trebuie să te hotărăști doar ce vei purta în ziua următoare.

Nu îți faci ordine pe birou

Experţii susţin că un mediu dezordonat îți sporește creativitatea. Ordinea te va determina să acționezi sigur și să nu ieși din starea ta normală.

Nu îți speli blugii

Trebuie să ştii că apa fierbinte și detergentul îți va uza blugii și îi face să arate vechi. Experţii susțin că nu ar trebui să speli blugii decât după șase luni de purtare. Bacteriile și celulele moarte de pe piele pot ajunge pe haine, dar nu reprezintă un pericol pentru corpul nostru.

A.B.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

ÎNTREBAREA ZILEI - MARŢI: Care este cea mai eficientă metodă de memorare a informaţiilor?

Întrebarea zilei - Luni: Care cea mai enervantă literă din limba română? Te dă de gol când îţi e lumea mai dragă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro