Irina Truică, veşti bune de la DNA! Soţia lui Remus Truică scapă ieftin din dosarul BRD

Fosta soție a omului de afaceri Remus Truică s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție, în dosarul creditelor frauduloase de la BRD.
La intrare în sediul DNA, aceasta a spus că nu ştie în ce calitate a fost citată. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, Irinei Truică i se va aduce însă la cunoştinţă faptul că i s-a schimbat încadrarea juridică din înşelăciune în complicitate la înşelăciune. "Nu știu deocamdată, amestecul meu nu e niciunul (n.r. în creditele frauduloase de la BRD). Nu sunt urmărită la fel ca dânsul (n.r. ca Remus Truică), sunt prima dată aici", a declarat Irina Truică, citată de Agerpres. 
Din primele cercetări rezultă că Remus Truică - alături de soţia lui - ar fi fost beneficiarul unor credite de zeci de milioane de euro luate de la o sucursala a BRD. Totodată, alte 27 de persoane s-au ales cu dosar penal, printre care se află fostul senator Sorin Roşca-Stănescu, omul de afaceri Adrian Sârbu, precum şi foşti şi actuali directori ai BRD. Prejudiciul cauzat BRD se ridică la aproximativ 43,5 milioane euro.
Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro