Îşi înşală iubitul cu prietenul lui cel mai bun: "Şi o fac des". Care este scuza femeii

Îşi înşală partenerul © Hepta

S-a îndrăgostit de cel mai bun prieten al iubitului său şi se gândeşte serios să se despartă de cel care a fost alături de ea timp de patru ani, însă situaţia nu este aşa simplă cum pare. 

O femeie a mărturisit faptul că a făcut amor cu prietenul cel mai bun al iubitului său şi şi-a făcut curaj să-i povestească partenerului său cum stă situaţia

"Sunt împăreună cu iubitul meu de patru ani. M-am culcat cu prietenul cel mai bun al lui, bărbat care face parte tot din grupul nostru de prieteni. În perioada aceea m-am simţit vulnerabilă. Totul s-a întâmplat la o petrecere. Ulterior, i-am povestit iubitului meu ce am făcut. Mi-a spus că vrea să rămânem în continuare împreună. Mă gândeam că o să se despartă de mine, dar nu a făcut-o. Voiam să mă despart eu de el, dar celălalt se îndepărtează când îmi ascultă planurile. Mâ gândesc la el (n.r. - la prietenul iubitului) şi o fac des. Trebuie să încerc să îmi salvez relaţia?", a fost confesiunea femeii. 

"Sincer, nu cred că mai poţi să salvezi această relaţie. Nici măcar nu mai sună ca o relaţie. El trage, tu nu mai vrei. Lucrurile nu trebuie să funcţioneze aşa. Probabil prietenul iubitului tău voia doar sex şi atât. Gândeşte-te la asta! Prietenul tău merită să aibă alături pe cineva care îl iubeşte", a fost sfatul psihologului. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro