Lavinia de la "Mireasă pentru fiul meu", reacţie furtunoasă după prestaţia dezastruoasă pe podium, la Milano: "Puteţi să râdeţi cât vreţi!"

La doar câteva zile după ce a apărut pe internet un filmuleţ în care protagonistă este Lavinia, una dintre cele mai controversate concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, care defilează pe podium, aceasta a fost chestionată, în direct.

Pentru că mii de internauţi au râs în hohote de prestaţia concurentei, dar şi de faptul că în imagini pare că are câteva kilograme în plus, Laviniei i-au fost cerute explicaţii cu privire la experienţa trăită la Milano.

De asemenea, unii dintre concurenţi s-au arătat sceptici cu privire la faptul că ar fi ajuns să defileze dacă avea câteva kilograme în plus, ea a explicat, în direct, că „imaginile nu sunt bune”

„Puteţi să râdeţi cât vreţi! Pe mine nu mă interesează!”, a spus Lavinia, care a fost încurajată de iubitul ei, care i-a spus că „a fost mândru de ea din secunda în care a sărutat-o.”

Citeşte şi: VIDEO / O nouă idilă se naşte în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Tudor a cucerit o concurentă. Cei doi au fost surprinşi în ipostaze intime

În videoclipul care face furori pe reţelele de socializare, Lavinia, care este îmbrăcată cu o geacă albă și cu cizme asortate, Lavinia face senzație pe podium, în aplauzele spectatorilor. Mai târziu, concurenta este îmbrăcată cu o rochie care îi scoate la iveală lenjeria intimă."Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

VIDEO / Cea mai controversată concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu”, cu lenjeria la vedere pe podium. Cum au reacționat fanii

VIDEO / Discuţii cu tentă sexuală între Valentin şi Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu": "Ai nevoie de un ginecolog. Te rezolv eu!"

VIDEO / I-au criticat trecutul zbuciumat, dar nimeni n-a ştiut ce povară „duce”! Mărturisirile cutremurătoare ale Valentinei de la „Mireasă pentru fiul meu”

T.F.Sfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro