Martor surpriză în dosarul Narcisei Guţă! Ce s-ar putea schimba în procesul în care este acuzată de tâlhărie

Fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă ar putea ajunge pentru mulţi ani în spatele gratiilor după ce a atacat-o pe Beyonce de România.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, la următorul termen al procesului în care Narcisa Balaban - alias Narcisa Guţă - este judecată pentru tâlhărie va fi audiată mama Mădălinei Dumitriu, blonda cunoscută ca Beyonce de România. Femeia este cea de-a doua victimă a Narcisei Guţă şi singurul martor al agresiunii la care a fost supusă fiica ei.  Declaraţia ei s-ar putea dovedi decisivă şi ar putea duce la condamnarea Narcisei.  "A venit cu băieţii ei, cu nora ei şi alţi doi bărbaţi. M-au luat acei bărbaţi, m-au tras de păr. M-au pus în genunchi şi m-au lovit cu ranga, au dat şi în mama. Narcisa i-a pus cuţitul la gât mamei. Eram în genunchi şi mă uitam cum o bate pe mama.  M-a pus să stau în genunchi şi a filmat ca să arate ea la televiziuni. Băieţii aceia au furat ce au găsit prin casă", povestea îngrozită Beyonce , la câteva zile după incident.

Scandalul a pornit de la câteva sms-uri

Narcisa Balaban, alias Narcisa Guţă, este judecată pentru tâlhărie calificată după ce, în octombrie anul trecut, a atacat-o pe Beyonce de România. Ea riscă până la 12 ani de puşcărie, procurorii cerând pedeapsa maximă, în condiţiile în care fapta Narcisei este deosebit de gravă. Potrivit procurorilor, Narcisa a intrat înarmată în casa Mădălinei Dumitriu.


"Judecătorul are în vedere periculozitatea faptelor pentru care inculpata este cercetată, dată de imprejurările şi modalitaţile concrete de săvârşire a faptelor, de mai multe persoane împreună, prin violenţă, cu o bară metalică şi un cuţit, după lăsarea întunericului, prin efracţie, respectiv prin înlăturarea a două obstacole pentru a ajunge la persoanele vătămate, numărul victimelor, creând un sentiment puternic de teamă asupra persoanelor vătămate, în prezenţa unui minor şi punerea în primejdie a altui minor", se arată în documentul care a stat la baza arestării Narcisei. Scandalul dintre cele două a pornit de la câteva SMS-uri pline de venin pe care blonda i le-ar fi trimis Narcisei.  Beyonce a fost bătută destul de serios lucru care a dus la arestarea preventivă a Narcisei. Femeia a petrecut patru zile în arest.

Citeşte şi

Răsturnare de situaţie în dosarul de tâlhărie al Narcisei Guţă! Ce s-a întâmplat cu procesul!

Maria Vlas la un pas să rămână pe străzi! Ce probleme are mama FNI


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro