ANM a făcut anunțul pe care toată lumea îl aștepta! Când se instalează iarna, în România

ANM a făcut anunțul pe care toată lumea îl aștepta! Când se instalează iarna, în România © arhivă

În România, în această toamnă s-au înregistrat temperaturi extrem de blânde, dar se pare că acest lucru nu va mai dura mult. Meteorologii au făcut un anunț de ultimă oră și se pare că iarna se instalează cu pași repezi, în România. 

Dacă tot ne-am bucurat de săptămâni întregi de temperaturi ridicate, de peste 20 de grade Celsius, a venit vremea să revenim cu picioarele pe pământ, căci în calendare este toamnă, iar în curând, iarna se va instala și ea. Și nu doar în calendar, ci și în termometre, după cum avertizează meteorologii. 

Ei bine, specialiștii au făcut un anunț de ultimă oră: iarna se va instala în România în 3 zile și nu este deloc o glumă! Temperaturile vor scădea considerabil, iar în zonele montane sunt așteptate ninsori abundente, potrivit meteorologilor. 

Începând cu data de 22 noiembrie, temperaturile vor fi extrem de scăzute și se vor ajunge la maxime de numai 2-4 grade Celsius.

Cum este vremea azi, în Capitală

Astăzi, în București se vor înregistra temperaturi maxime de până la 17 grade, dar cerul va fi înnorat, iar spre seară este posibil să cadă averse sub formă de ploaie, informează meteorologii. Noaptea se vor înregistra temperaturi cuprinse între 10-13 grade Celsius și este posibil să fie ceață. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro