Anunţ de ultim moment de la meteorologi! Ploaie şi lapoviţă, în mai multe zone din ţară

Anunţ de ultim moment de la meteorologi! Ploaie şi lapoviţă, în mai multe zone din ţară © Arhivă

Anunţ de ultim moment de la meteorologi. Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o avertizare valabilă în orele ce urmează.

Codul galben este de ploaie şi de lapoviţă şi este valabil în zone din judeţele Maramureş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud. ANM a transmis că se vor semnala ploaie şi lapoviţă care local vor favoriza depunerea de polei. Codul galben este în vigoare până la ora 13.00.

Cod galben, valabil până la ora 13:00

În zona: Județul Maramureş: zona joasă;
Județul Cluj: zona joasă;
Județul Bistriţa-Năsăud: zona joasă.

Cum va fi vremea în prima zi de weekend, în Bucureşti

Meteorologii vin cu veşti bune pentru bucureşteni, la început de weekend, asta pentru că mercurul din termometre va arăta cu zece grade mai mult decât normele acestei perioade. Chiar dacă soarele va ieşi din nori, vor fi şi câteva perioade în timpul zilei când precipitaţiile îşi vor face simţită prezenţa, însă ploile vor fi sporadice.

Cum va fi vremea la munte

Dacă pentru Capitală veştile sunt bune, în ceea ce priveşte zona de munte, aşa cum era de aşteptat, temperaturile sunt mult mai mici, iar precpitaţiile sunt de lapoviţă şi ninsoare. La munte, dar și în regiuni izolate din Centru, va ninge nesemnificativ, în timp ce în Vest, în Crișana și în Maramureș, temperaturile scad ceva mai mult și aduc frig, mai ales noaptea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro