Anunț de ultim moment de la meteorologi. Cod galben, în mai multe zone din țară

Anunț de ultim moment de la meteorologi. Cod galben, în mai multe zone din țară © Arhivă

Anunț de ultim moment de la meteorologi, sâmbătă seară. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat un cod galben, care este valabil în mai multe zone din țară.

Codul galben se referă la ceață și a intrat în vigoare la ora 19.00, el fiind valabil până la ora 23.00. Zonele care se află sub codul galben de ceață sunt cele din județul Harghita. Meteorologii anunță că se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m.

Cod galben, valabil până la ora 23:00

În zona : Județul Harghita: Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu.

Șoferii, atenționați de Poliție

Oamenii legii fac un apel la șoferi și le recomandă să conducă prudent, potrivit normelor în vigoare în condiții de ceață, totul pentru a evita accidentele.

Meteorologii anunță că vin frigul și ploile

Toamna lui 2019 a fost una extrem de caldă și frumoasă, cu temperaturi peste normalul acestei perioade. Ei bine, lucrurile nu vor mai continua așa, iar meteorologii anunță schimbări serioase ale vremii, începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie. Astfel, se anunță frig, iar în peisaj își vor face simțită prezența ploile și lapovița.

Față de luna octombrie, temperaturile din noiembrie vor fi mult mai reci. Va ploua și mai mult, totul grație unei mase de aer rece, venită dinspre Câmpia Rusă, care va aduce vreme închisă și ploioasă în ultima lună de toamnă.


facebook whatsapp twitter pinterest