Cod galben de vreme rea! Intensificări ale vântului și ploi în mai multe zone din țară, până joi

Cod galben de vreme rea! Intensificări ale vântului în mai multe zone din țară, până joi © meteoromania.ro

Meteorologii vin cu vești proaste! De astăzi vremea se schimbă complet, iar toamna își intră în rol. Dacă până acum ne-am bucurat de temperaturi mari și cer senin, de astăzi vântul și ploile își fac apariția în mai multe zone din țară. 

Cod galben: 12 noiembrie, ora 16 – 14 noiembrie, ora 10

În intervalul menționat, de astăzi și până joi la ora 10:00, în zona montană vântul va avea intensificări susținute, cu viteze în general de 80...90 km/h, iar pe creste, în special cele ale Carpaților Meridionali, temporar rafalele vor depăși 100 km/h. În zonele mai joase de relief din județul Caraș-Severin vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60...65 km/h.

Informare meteo: 13 noiembrie, ora 08 – 14 noiembrie, ora 18

De miercuri dimineață, 13 noiembrie și până joi seară, 14 noiembrie în Munții Banatului, în vestul Carpaților Meridionali și în zona deluroasă a Olteniei va ploua și se vor cumula cantități de apă de 25...30 l/mp și izolat peste 40­­ l/mp.

De asemenea, astăzi, până la ora 18:00 este cod portocaliu de vânt puternic pentru Argeș, Prahova și Dâmbovița.

Un cod galben este valabil până la ora 16:00 în judele Maramureș, Cluj și Bistrița-Năsăud. Se vor semnala: Intensificări temporare ale vântului care la rafală vor atinge 90...110 km/h. La fel și în Brașov și Sibiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro