Vremea începe să se strice! Ce temperaturi se vor înregistra în România, în următoarea perioadă

Vremea începe să se strice! Ce temperaturi se vor înregistra în România, în următoarea perioadă © arhivă

Deși în calendare este toamnă, temperaturile continuă să se mențină extrem de mari în această perioadă. Cu toate acestea, meteorologii anunță că în săptămânile ce urmează, vremea se va schimba radical. 

Când se strică vremea

Deși prima jumătate a lunii noiembrie este una destul de călduroasă, cu temperaturi ce depășesc 20 de grade Celsius, meteorologii anunță că lucrurile se vor schimba radical. Vremea începe să se strice spre sfârșitul acestei luni, iar în România se vor înregistra temperaturi sub 10 grade Celsius, ploi abundente, vânt puternic și frig. 

După mai bine de o săptămână de la începerea lunii noiembrie, oamenii se bucură, în continuare, de temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă. 

În zonele de munte, frigul și-a făcut deja simțită prezența, însă în orașe, temperaturile continuă să se mențină peste pragul de 20 de grade Celsius. 

Cum va fi iarna aceasta

Meteorologii anunță că această iarnă va fi una deosebit de friguroasă și aspră. Temperaturile vor începe să scadă încă de la începutul lunii decembrie sub pragul de îngheț, așa că este bine să ne pregătim pentru una dintre cele mai aprigi ierni din ultimii ani, după cum informează specialiștii. 


facebook whatsapp twitter pinterest