Veste de ultimă oră de la meteorologi! Mai multe coduri galbene, în perioada următoare

Veste de ultimă oră de la meteorologi! Mai multe coduri galbene, în perioada următoare © Arhivă

Anunţ de ultimă oră de la meteorologi. Mai multe coduri galbene au fost anunţate şi sunt valabile în perioada imediat următoare. Codurile galbene sunt de ceaţă şi sunt valabile în mai multe zone din ţară, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Se va semnala local ceaţă care determină vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m, iar ca fenomene asociate întâlnim izolat burniță.

De asemenea, oamenii legii trag un semnal de alarmă cu privire la codurile galbene de ceaţă şi le transmis conducătorilor auto să adapteze viteza condiţiilor meteorologice, pentru a se evita în acest fel posibilele accidente. Iată care sunt zonele care se află sub codurile galbene de ceaţă:

Cod galben, valabil până la ora 9:00

În zona: Județul Bacău: zona joasă;
Județul Botoşani;
Județul Suceava: zona joasă;
Județul Galaţi;
Județul Neamţ: zona joasă;
Județul Vrancea: zona joasă;
Județul Iaşi;
Județul Vaslui.

Cod galben, valabil până la ora 11:00

În zona: Județul Constanta;
Județul Tulcea.

Cer înnorat şi frig, joi, 28 noiembrie, în Bucureşti

Meteorologii anunţă că astăzi va fi o zi înnorată, cu grade puţine în termometre. De altfel, mercurul din termometre indică o temperatură normală pentru această perioadă, astfel că minima zilei va ajunge la 6 grade, iar maxima va atinge 11 grade. Sunt şi veşti bune pentru bucureşteni, asta pentru că Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că temperatura va mai creşte puţin în zilele ce urmează.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro