Vremea în București, joi, 21 noiembrie. Ploile pun stăpânire pe Capitală și temperaturile scad considerabil!

Vremea în București, joi, 21 noiembrie. Ploile pun stăpânire pe Capitală și temperaturile scad considerabil! © arhivă

Mult a fost, puțin a rămas! Cum până când? Până la venirea iernii. Până atunci, locuitorii Capitalei se vor confrunta pe 21 noiembrie cu ploi și temperaturi mult mai mici față de cele înregistrate în ultimele zile. Soarele nu-și mai face simțită prezența, iar ploile se instalează cu repeziciune. 

Prognoza meteo pentru București, 21 noiembrie este una clasică, de toamnă. Norii sunt la ei acasă, iar ploile încep să se instaleze. Temperaturile scad considerabil, astfel că maxima zilei va fi de numai 13 grade, spre deosebire de zilele care au trecut. 

Vremea pe ore în București, joi, 21 noiembrie

De dimineață, vremea va fi una deosebit de capricioasă și le va da mari bătăi de cap bucureștenilor. În intervalul orar 8-11, temperaturile vor fi de 12, 13 grade Celsius și cerul va fi înnorat. De asemenea, sunt șanse mari de ploaie încă de la primele ore ale dimineții, informează meteorologii. 

La ora prânzului, în termometre vor fi numai 13 grade Celsius, iar aceasta va fi maxima zilei. Temperatura de 13 grade se va înregistra între orele 10-13 inclusiv. Ploile își vor face simțită prezența în București, joi, 21 noiembrie. 

În intervalul orar 13-17 se vor înregistra între 11 și 13 grade, anunță meteorologii. Spre seară, temperaturile scad ușor, dar vor fi ploi pe toată durata zilei. 

În intervalul orar 18-22, temperaturile vor fi de 8, până la 10 grade Celsius, mai informează meteorologii. Temperatura minimă este cea de 8 grade, ce se va înregistra la orele 22 și 23. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro