Mihai Constantinescu, bântuit de fantoma unei admiratoare care a fost răpusă de cancer!

Îndrăgitul artist Mihai Constantinescu a trăit o experienţă incredibilă: a fost vizitat de fantoma unei fete care a murit din cauza unei boli cumplite.
Invitat la emisiunea "Dincolo de aparenţe", difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Mihai Constantinescu a vorbit despre persoanele dragi care au părăsit această lume, dar şi despre un episod bizar. Cântăreţul şi-a amintit că a cunoscut o fată de 17 ani, care suferea de cancer osos. Avea nişte ochi verzi imenşi, "de o frumuseţe rară", însă nu ochii l-au impresionat cel mai mult pe artist, ci.. mâinile fetei. "Avea mâna subţire, cu degete foarte lungi. Am zis că este mână de prinţesă, în sensul de superlativ al frumuseţii unei mâini la o femeie", şi-a amintit Mihai Constantinescu.
Fata s-a stins la scurt timp, însă... artistul avea să o revadă!
"La un an şi ceva după ce a murit, mergeam cu maşina pe Valea Oltului. La un moment dat, pe locul din dreapta a apărut ceva... Am crezut că mor. Nu mai puteam să respir... (...) S-a aşezat picior peste picior şi a pus mâna drepată pe genunchi. Atunci am văzut mâna acestei fete, pe nume Gabi...", a povestit artistul.
Aflaţi cum s-a încheiat întâlnirea de gradul zero astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, la emisiunea "Dincolo de aparenţe"!
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro