MINUNE făcută de ARSENIE BOCA. S-a rugat la mormântul lui şi a primit doi copii. Povestea neştiută a unei campioane a României

Părintele Arsenie Boca este foarte cunoscut pentru minunile pe care le-a făcut oamenilor. Asemeni altor sfinţi, părintele i-a dăruit copii unei femei care nu putea să-i conceapă. Unul dintre cei doi copii născuţi de femeie este acum campioană mondială la SuperKombat.

Într-o zi, o femeie care l-a întâlnit pe părinte, i-a spus: "îţi dau un crin, tu dă-mi  copil". Dorinţa i-a fost împlinită, iar aceasta a născut o pereche de gemeni. Bebeluşii aveau părul din creştetul capului în formă de crin. Unul dintre cei doi gemeni este celebra luptătoare Cristiana "Mongol" Stancu care a povestit despre cum viaţa ei a fost influenţată de ajutorul părintelui.Cristiana "Mongol" Stancu, a vorbit despre ea şi despre recunoştinţa sa pentru părinte. Absolventă a Facultăţii de Teologie, aceasta pictează icoane şi face lupte, fiind campioană mondială la SuperKombat. Minunile nu au încetat la naşterea copiilor, ci au continuat. Atunci când Cristiana a avut o luptă grea de dus, Arsenie Boca a ajutat-o din ceruri. "M-a ajutat în cea mai dură luptă a mea. Aveam 19 ani şi luptam împotriva unei femei cu zece ani mai în vârstă decât mine care avea toate şansele să câştige. Cu o seară înainte m-am rugat înainte la Arsenie Boca. După ce am terminat rugăciunea, am primit un mesaj de la mama mea care îmi spunea că şi ea se rugase şi a primit răspuns că va fi greu dar dacă am încrede în mine, voi reuşi", a povestit fata.

Arsenie Boca a fost un părinte ieromonah, teolog şi artist plastic (muralist) ortodox român, a fost stareţ la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop, unde datorită personalităţii sale veneau mii şi mii de credincioşi, fapt pentru care a fost hărţuit de Securitate. A fost unul din martirii gulagului comunist, închis la Securitatea din Braşov, dus la Canal, închis la Jilava, Bucureşti, Timişoara şi la Oradea. A pictat biserica din Drăgănescu (la 25 Km de Bucureşti). Icoana Maicii Domnului cu Pruncul, din altarul Bisericii Sfântul Elefterie din Bucureşti, a fost pictată de către părintele Arsenie Boca.

Mărturisirile fetei au fost făcute în cadrul unei emisiuni de pe Kanal D.

Sursă foto: captură video

A.C.

Citeşte şi:

EPISOD PARANORMAL în birou lui Corneliu Vadim Tudor, după ce a fost adus un tablou cu Arsenie Boca! Fostele angajate sunt înspăimântate!

Vestea pe care toţi credincioşii o aşteptau! Când va fi canonizat Arsenie Boca

Au început demersurile de canonizare a Părintelui Arsenie Boca! Când se întâmplă MINUNEA


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro