EPISOD PARANORMAL în birou lui Corneliu Vadim Tudor, după ce a fost adus un tablou cu Arsenie Boca! Fostele angajate sunt înspăimântate!

Sursa foto Arhiva

Corneliu Vadim Tudor a fost un om forte credincios. Cu puţin timp înainte să moară "Tribunul" şi-a cumpărat un tablou cu Arsenie Boca, pe care l-a aşezat la el în birou.

La scurt timp după ce icoana a ajuns în încăpere o întâmplare stranie s-a petrecut în locul unde Corneliu Vadim Tudor se ducea la muncă în fiecare zi. Omul politic îşi chema angajatele atunci când avea nevoie de ele cu ajutorul unei sonerii. Înainte moartea "Tribunului" respectiva sonerie a început să sune singură, iar femeile sunt de părere că toată această întâmplare are legătură cu tabloul cu Arsenie Boca."Deci, a adus acel tablou al lui Arsenie Boca. L-a pus în perete, dansul nu era în birou, era închis, la geam sunt gratii, de obicei dansul ne suna când are nevoie de noi cu această sonerie. Deci, n-avea cum să sune şi nici nu se putea declanşa, am crezut că s-a descărcat bateria, şi nu era aşa, a început să sune soneria. Pur şi simplu, uşa era încuiată, erau puse gratii. Am venit toate aici grămadă, nu era nimic, am zis că era vreun şobolan, vreun şoricel, n-avea cum că trebuia să bage degetul aici. A fost un semnal, cred că a fost un semn pentru că aşa s-a întâmplat şi la tatăl meu. Sună la uşa, nu era nimeni, auzeai o sonerie dar nu era nimeni, şi la mătuşa-mea la fel, şi au murit la scurt timp", susţine fosta angajată a lui Vadim, Rodica Cârstea, conform RTV.NET.

Apoi, clopotele care anunţau moartea lui Corneliu Vadim Tudor au început să bată. Terifiate, angajatele n-au mai călcat în birou, amintindu-şi cum "Tribunul" a invitat moartea la o cafea.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

T.S

Citeşte şi:
Adevărul despre succesiune. Ce bunuri îşi împart fiicele şi soţia lui Vadim Tudor
Nimeni nu ştia asta. Înainte să moară, Corneliu Vadim Tudor a vândut terenurile şi bijuteriile pentru că nu avea ce să mănânce cu familia

Ce salariu primeşte fiica lui Corneliu Vadim Tudor, în PARLAMENT

Mărturii halucinante! De ce nu s-a dus Mirabela Dauer la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor?

Ţi se face pielea de găină! Ce mesaje de dincolo a trimis Corneliu Vadim Tudor?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro