Mircea Eremia, un Casanova veritabil! Cum îşi agaţă artistul de doar 18 ani fanele pe internet! "Ai vrea să dormi la mine?"

Are doar 18 ani şi face parte din noua generaţie a muzicii româneşti. Cu mult lipici la fete, liceanul reuşeşte să le cucerească pe reprezentantele sexului frumos cât ai clipi. Şi nu se dă înapoi de la nimic. SPYNEWS a intrat în posesia unor conversaţii deocheate dintre artistul la început de drum şi o fană înfocată.

Nu este un secret faptul că fratele cel mic al Alinei Eremia a devenit în scurt timp un adolscent extrem de curtat. La puţin timp de la prima apariţie a lui pe scena muzicii româneşti, Mircea Eremia a reuşit să îşi strângă un număr impresionant de fane. Printre ele se numără şi o tânăra care şi-a exprimat în mediul virtual dorinţa de a-l cunoaşte personal pe celebrul artist. Extrem de politicos, fratele Alinei nu a rămas indiferent aşa că a dat curs imediat invitaţiei fanei. "Bună. Îţi mulţumesc pentru mesaj. Şi eşti o drăguţă. Dă-mi nişte poze. Vreau să ştiu cu cine vorbesc", i-a spus Mircea, extrem de direct.

 Fotografia nu a întârziat să apară, iar lucrurile dintre cei doi s-au încins imediat. "Ce ochi frumoşi ai. Vreau să te văd. Unde stai? Locuieşti singură?",a întrebat-o Mircea, pus pe fapte mari. Focoasa blondă l-a provocat imediat pe artistul de doar 18 ani. "Singură şi neconsolată"


"O să primeşti toată consolarea din lume. Şi psihică şi fizică. Omoară-mă! Hai tu la mine, să fiu sigur că nu păţesc nimic. Mai dă-mi poze", i-a spus Mircea, entuziasmat.

"Îmi place de tine"

Curios din cale-afară, Mircea a contactat-o şi a doua zi pe noua lui cucerire, cu speranţa că marea întâlnire va avea loc, în cuibuşorul lui de nebunii: "Vii la mine? Îmi place de tine". Răspunsul fetei nu a întârziat să apară. "Dacă promiţi că nu o să fim cuminţi, de ce nu?"

Asemeni unui Casanova veritabil, fratele mai mic al Alinei Eremia a trecut la artileria grea, făcându-i tinerei o invitaţie de nerefuzat. "Mâine ai vrea să dormi la mine? De-abia te aştept"

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro