Monica Davidescu, decizie radicală după ce şi-a rupt piciorul la "Dansez pentru tine"

În urmă cu trei ani, actriţa s-a accidentat grav în timpul unei repetiţii pentru cunoscuta emisiune.

Davidescu nu va renunţa la procesul intentat producătorilor emisiunii deşi, la finalul lunii aprilie, avocatul actriţei anunţa o posibilă împăcare între clienta lui şi trustul Media Pro. Artista este aşteptată în faţa judecătorilor la mijlocul lunii noiembrie, atunci când judecătorii din Ilfov au stabilit următorul termen de judecată.
Monica Davidescu s-a accidentat grav, în timpul unei repetiţii, în toamna anului 2012, în cel de-al 13-lea sezon de la  "Dansez pentru tine". Cu doar o zi înainte de începerea competiţiei, George Boghian, partenerul ei, a alunecat şi a căzut peste ea. Piciorul drept a fost mai grav afectat şi Davidescu a fost supusă unor intervenţii chirurgicale. După accident, a rămas cu dureri la genunchi şi a fost nevoită să facă exerciţii de recuperare.
Acest proces nu este singura problemă a vedetei. În primăvară, presa a scris despre anumite  dificultăţi finaciare ale vedetei. "Eu nu ştiu, habar n-am, nu citesc ziarele. O să vin la tine în emisiune să discut subiectul ăsta, altădată, după ce îmi vorbeşte avocata. În orice caz, nu suntem în faliment, nu e treaba terminată. Din nefericire, ştii bine că prin hăţişul de minciuni scrise în ziare există şi un sâmbure de adevăr, dar trebuie să îl cauţi. Când o să am un rezultat final al acestui litigiu, vin şi ţi-l spun", a declarat Monica Davidescu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Citeşte şi

Marina Almăşan chemată să bată palma cu bărbatul care a înşelat-o

Milionarul Ion Ţiriac este în stare de şoc! Au construit o casă pe terenul lui şi îl pun să şi plătească chiria!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro