Muşchi de vită cu legume şi sos de roşii
Publicat pe 31.10.2017 la 09:59 Actualizat pe 31.10.2017 la 10:04
Muşchi de vită cu legume şi sos de roşii, un preparat plin de savoare şi uşor de pregătit. Cu siguranţă această reţetă te va cuceri de la prima degustare. Un preparat ce se potriveşte perfect pentru o masă în compania presoanelor dragi.
Muşchi de vită cu legume şi sos de roşii, un preparat plin de savoare şi uşor de pregătit. Cu siguranţă această reţetă te va cuceri de la prima degustare. Un preparat ce se potriveşte perfect pentru o masă în compania presoanelor dragi.
INGREDIENTE:
- 800 de grame de muşchi de vită;
- Cinci morcovi, feliaţi;
- Doi cartofi, tăiaţi în cuburi;
- O ceapă albă, tăiată în cuburi;
- Trei căţei de usturoi, tocaţi mărunt;
- Trei ceşti de supă de vită;
- 1/2 ceaşcă de sos de roşii;
- O lingură de sos de soia;
- O lingură de condimente italiene;
- Sare şi piper;
- 1/4 ceaşcă de făină;
- Două ceşti de mazăre;
- Încearcă şi: File de somon cu sos de lămâie și smântână
- Încearcă şi: Supă cremă de curcan şi ciuperci
Mod de preparare:
Se asezonează carnea de vită cu sare şi piper şi se căleşte, la foc mediu, timp de trei minute pe fiecare parte. Într-o oală mare, se adaugă morcovii, cartofii, ceapa, usturoiul, carnea, supa, sosul de roşii, sosul de soia şi condimentele. Se lasă la fiert timp de aproximativ două ore, până ce carnea este gătită complet. Se adaugă, traptat, jumătate de ceaşcă de făină şi se amestecă până ce aceasta se integrează complet. Apoi se adaugă mazărea şi se mai lasă la fiert timp de 15 minute până ce sosul capătă consistenţă. La final se asezonează cu sare, piper şi pătrunjel proaspăt.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.