Noile studii au confirmat! Care este numărul ideal de parteneri sexuali pe care trebuie să-i aibă un om într-o viaţă?

În ultima perioadă s-au făcut mai multe cercetări care dezvăluie care este numărul ideal de parteneri pe care trebuie să îi aibă în viaţă un om pentru a-şi găsi alesul.

Se spune că numărul partenerilor sexuali ai unui om nu trebuie să fie nici prea mic, dar nici prea mare, ci trebuie să demonstreze faptul că un individ are cât de cât o experienţă relevantă în ceea ce priveşte relaţiile, potrivit site-ului metro.co.uk.

Dacă o persoană a avut prea mulţi parteneri sexuali aceasta poate fi considerată neserioasă şi simte nevoia de prea multă atenţie.

Conform unui studiu la care au participat aproximativ o mie de oameni, atât bărbații, cât și femeile au spus cel mai potrivit număr de parteneri se încadrează între 8 şi 12, în procente de 37%, respectiv 38%.

Următorul număr în rândul celor mai populare s-a încadrat între 4 şi 8, apoi urmează persoanele care consideră că numărul ideal de parteneri sexuali este mai mic de 4.

Mai puţin de 15% din oamenii care au participat la acest studiu au declarat că şi-ar fi dorit să se culce cu mai mult de 11 parteneri.

Foto: Hepta

M.T.

Citeşte şi:

Constantin Enceanu, interzis la sex! Regula de aur pe care artistul o respectă cu sfinţenie

ÎNTREBAREA ZILEI - JOI: Cât timp sunt dispuşi să aştepte bărbaţii o femeie care nu vrea să facă amor de la prima întânire?

Niciodată să nu faci asta în pat. Îţi poţi ucide partenera în 30 de minute


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro