Nu a prevăzut asta! Câţi ani de puşcărie au cerut procurorii pentru soţul vrăjitoarei Maria Câmpina

Trăienică Pandeluş, soţul femeii considerată "regina magiei albe", a intrat de ceva vreme în vizorul procurorilor bucureşteni.

Judecătorii bucureşteni sunt aşteptaţi să se pronunţe astăzi în dosarul în care Pandeluş  este judecat pentru înşelăciune. Bărbatul riscă până la cinci ani de închisoare, pedepsa cerută de procurorii. Necazurile acestuia au început în 2002 când ar fi obţinut ilegal un imobil în Sectorul 1 al Capitalei, prin introducerea în dosarul de la arhiva Administraţiei Fondului Imobiliar a unor documente de proprietate contrafăcute. Pandeluş ar fi fost ajutat de foşti angajaţi ai Primăriei Sectorului 1. După ce ar fi cumpărat imobilul cu acte de proprietate falsificate, soţul Mariei Câmpina ar fi vândut imobilul unei persoane de bună-credinţă, pentru suma de 500.000 de euro. Pentru recuperarea prejudiciului, oamenii legii au dispus sechestrarea a trei dintre casele  deţinute de Trăienică Pandeluş şi Maria Câmpina. 

Acuzat de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave

Pandeluş a negat orice fel de implicare într-un astfel de dosar. "Eu nu am făcut aşa ceva. Nu înţeleg de ce după zece ani primesc întrebările astea", ne-a spus Pandeluş, care este acuzat de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, dare de mită şi luare de mită. Potrivit datelor de la Primăria Sectorului 1, familia Pandeluş are nu mai puţin de şapte imobile în nordul Bucureştiului. La percheziţii, anchetatorii au ridicat din casele acestuia o puşcă de vânătoare cu alice, o puşcă de colecţie cu glonţ, un pistol cu bile de cauciuc şi un pistol cu gaze, documentele aferente acestor arme şi mai multe cartuşe.

Citeşte şi

Răsturnare de situaţie în dosarul de tâlhărie al Narcisei Guţă! Ce s-a întâmplat cu procesul!

Maria Vlas la un pas să rămână pe străzi! Ce probleme are mama FNI


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro