Nu a vorbit niciodată despre ASTA! Adrian Enache, dezvăluiri incendiare despre viaţa lui intimă! "La o femeie, ma excită..."‎

Adrian Enache, sau Casanova zilelor noastre, are fără doar şi poate o slăbiciune pentru femeile frumoase şi nu îi e teamă să recunoască. Invitat în cadrul emisiunii "Star Chef", de la Antena Stars, îndrăgitul artist a vorbit, în exclusivitate, despre cele mai bine ascuns fetiş al lui.

Nu este un secret faptul că atunci când vine vorba de viaţa sentimentală, Adrian Enache poate şoca pe oricine. Spumos şi la fel de şarmant ca de fiecare dată, celebrul artist a făcut un adevărat show şi în platoul emisiunii culinare de la Antena Stars. Nu s-a dat înapoi de la nimic, nici de la a vorbi fără perdea despre unul dintre fetişurile lui. Întrebat de către Maria Simion ce îl atrage la o femeie, Enache a aruncat bomba. "Îmi place ca o femeie să fie foarte inteligentă şi să aibă simţul umorului. Trebuie neapărat să aibă gleznele fine, subţiri. Să aibă degetele de la picioare şi cele de la mâini fine, să aibă o construcţie frumoasă a unghiilor. Să te atragă. Eu când mă uit la femei nu văd prima oară la sâni, ca ţăranul. Plec de jos. Când îi văd piciorul bine îngrijit, o pedichiură bine făcută şi apetisantă, eventual o brăţară subţire. Inelul nu îmi place că îţi rămâne printre dinţi. O pedichiură îngijită cu nişte picioare care nu se mai termină... Ceva de vis", a fost răspunsul surprinzător al lui Adrian Enache.

Vezi întregul interviu incendiar cu artistul Adrian Enache, astăzi, începând cu ora 12, numai la Antena Stars!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro