O cină delicioasă! Muşchi de vită cu legume
Publicat pe 05.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 05.09.2017 la 09:59
O reţetă savuroasă şi uşor de pregătit. Muşchiul de vită cu legume este reţeta potrivită pentru o cină plină de gust şi totodată uşoară.
O reţetă savuroasă şi uşor de pregătit. Muşchiul de vită cu legume este reţeta potrivită pentru o cină plină de gust şi totodată uşoară.
- Încearcă şi: Un prânz sănătos! Somon cu mirodenii la cuptor
INGREDIENTE:
- Două linguri de ulei de măsline;
- Trei căţei de usturoi;
- O lingură de ghimbir tocat mărunt;
- 400 grame de legume tocate mărunt: broccoli, mazăre, ardei gras;
- 400grame de muşchi de vită, tait în cuburi;
- Frunze de busuioc proaspăt;
- Încearcă şi: Muşchi de vită cu sos de vin roşu şi ciuperci
- Două linguri de sos de soia;
- Trei linguri de zahăr brun;
- Trei linguri de suc de lămâie;
- O linguriţă de sos de peşte;
- Încearcă şi: Un preparat picant! Creveţi cu paste şi sparanghel
- Încearcă şi: File de somon cu paste şi zucchini
Mod de preparare:
Se încălzeşte uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se adaugă usturoiul şi ghimbirul şi se călesc timp de un inut. Apoi se adaugă legumele şi se lasă la fiert timp de 5-8 minute. După ce legumele s-au gătit se scot din tigaie şi se lasă deoparte. Se adaugă bucăţile de carne şi se gătesc timp de trei minute. Într-o tigaie separată se adaugă sosul de soia, sosul de peşte, zahărul brun şi sucul de lămâie. Se gătesc la foc mediu timp de aproximativ un minut până ce se obţine un sos omogen. Peste sosul obţinut se adaugă carnea de vită şi legumele şi se amestecă până ce toate acestea se combină perfect. Se servşte imediat alături de orez.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.