Pachețele crocante cu pui
Publicat pe 30.09.2017 la 09:59 Actualizat pe 30.09.2017 la 10:46
O gustare delicioasă și usor de gătit. Pachețelele crocante cu pui, o rețetă ce te va cuceri de la prima degustare. Un preparat ce merită servit alături de cei dragi.
O gustare delicioasă și usor de gătit. Pachețelele crocante cu pui, o rețetă ce te va cuceri de la prima degustare. Un preparat ce merită servit alături de cei dragi.
- Încearcă și: O rețetă simplă și delicioasă! Trufe de ciocolată
INGREDIENTE:
- 450 de grame de carne tocată de pui;
- Două lingurițe de ghimbir;
- Trei căței de usturoi;
- 2 ½ cești de amestec coleslaw (varză și morcovi);
- Trei cepe verzi, tocate mărunt;
- 2 ½ lingurițe de sare;
- Două lingurițe de zahăr;
- O lingură de ulei de susan;
- ¼ linguriță de boia iute;
- Un aluat refrigerat;
- Un ou;
- Ulei vegetal;
- Încearcă și: Un preparat sănătos! Salată cu somon, avocado și ou
Mod de preparare:
Se gătește carnea de pui într-o tigaie mare, la foc mediu, alături de ghimbir și usturoi. Se îndepărtează excesul de grăsime din tigaie și se adaugă amestecul coleslaw, ceapa verde, sarea, uleiul de susan și boiaua iute. Se gătește timp de câteva minute până ce varza și morcovul se înmoaie. Se taie aluatul în 20 de bucăți egale. Se adaugă câte o lingură din amestecul de pui și se împachetează. Se preîncălzește fripteuza la 190 de grade. Se prăjesc pachețele timp de aproximativ două minute până ce acestea capătă culoarea maro-aurie. Se scurg pe un prosop de hârtie. Se servesc imediat alături de sos Sweet Chili.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.