Patronii CLUBULUI COLECTIV rămân încă 30 de zile în arest

Patronii clubului Colectiv, Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu, precum și pentru reprezentanții firmei de artificii, Daniela Niță (administrator), Cristian Niță (director) și Viorel Zaharia (pirotehnist), rămân în arest la domiciliu, după ce Judecătoria sectorului 4 a admis, astăzi, cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a măsurii.

Cei trei patroni de la clubul Colectiv sunt cercetați penal în arest la domiciliu pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în urma incendiului din Clubul Colectiv, care a avut loc în noaptea de 30 octombrie 2015.  63 de persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite,

Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu au fost eliberați din arest preventiv la sfârșitul lunii decembrie 2015, după ce au stat aproape două luni după gratii. În acelaşi dosar, puşi sub acuzaţie au fost şi reprezentanții firmei de artificii, Daniela Niță (administrator), Cristian Niță (director) și Viorel Zaharia (pirotehnist), şi asta pentru că focul a fost provocat de către artificiile folosite în timpul concertului,  care au dus la aprinderea buretelui poliuretanic (ușor inflamabil), folosit pentru antifonare, de pe un stâlp al clădirii.

Citeşte şi:

Din păcate se întâmplă! Credeau că e mai bine, dar s-au înșelat! Informații de ultimă ora despre solistul de la ”Goodbye to Gravity”

SCANDALOS! Cătălin Scânteie, unul dintre supraviețuitorii din clubul Colectiv, este pus să dea banii înapoi: ”Va sărăci statul român din cauza voastră”

Toți banii strânși de Fundația Mereu Aproape în fondul de solidaritate Colectiv merg către victimele tragediei

Foto: telegrafonline.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro