"Patronii Clubului Colectiv sunt nişte băieţi puternici! Vor trece şi peste asta!" Cine a dat declaraţia şocantă!

Blamaţi de o ţară întreagă şi acuzaţi că au ucis 32 de oameni şi au rănit alţi 144, patronii Clubului Colectiv au şi admiratori, care îi susţin şi sunt convinşi că cei trei vor trece cu bine peste acest "mic necaz".
Contactat ieri de reporterii SPYNEWS care încercau să afle mai multe detalii despre contractul buclucaş semnat între SC Pionierul SA şi SC Colectiv Club SRL, Eugen Voicu, directorul companiei Pionierul, a avut o reacţie... interesantă. "Clubul funcţiona la noi de trei-patru ani. Nu ştiu despre ce documente vorbiţi, ce acte are primăria. (...) Nu îi cunosc foarte bine, însă din ce am văzut sunt niște băieți puternici. Mi-au plătit mereu chiria la timp și nu mi-au cauzat probleme niciodată. Eu am încheiat contractul cu ei în data de 30 septembrie 2014, până în 2017", a declarat proprietarul clădirii în care funcţiona "Clubul Morţii", lăsând să se înţeleagă faptul că cei trei tineri puternici vor trece cu brio şi peste acest "incident".
După cum SPYNEWS a dezvăluit aici, deşi clubul Colectiv funcţiona de mai mult timp în clădirea societăţii Pionierul SA, patronii George-Alin Atanasescu, Paul-Cătălin Gancea şi Costin Mincu au solicitat la Primăria Sectorului 4 eliberarea autorizaţiei de funcţionare abia în luna noiembrie a anului trecut. Potrivit actelor oficiale, cererea de deschidere a unui club (a Clubului Colectiv) a fost solicitat în baza unui contract de închiriere dintre SC Pionierul SA - în calitate de proprietar - şi Colectiv Club SRL - în calitate de chiriaş - semnat între părţile amintite pe 30.09.2014. 
În clubul respectiv au fost organizate mai multe concerte în primăvara anului 2014, iar maşina Street View de la Google a imortalizat sigla Clubului Colectiv montată pe clădirea Pionierul în iulie 2014. Cu mult timp înainte de a avea autorizaţiile necesare şi chiar înainte de a fi semnat contractul de închiriere!
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro