VIDEO / Patru copii abandonaţi în mocirlă! Mama a furat alocaţiile: "Vrem la şcoală, dar nu avem bani de caiete!"

O femeie din judeţul Prahova şi-a abandonat cei patru copii şi a fugit cu un alt bărbat. Tatăl şi bunica copiilor încearcă din răsputeri să se descurce, dar condiţiile în care trăiesc sunt precare.


Georgiana a fugit de acasă acum un an şi jumătate cu amantul ei, fără să-i pese că lasă patru copii în urmă, Mai mult, femeia ridică în fiecare lună alocaţia copiilor, iar tatăl Petre nu are bani să îi dea la şcoală.

"Cu lampa ne luminăm camera. Dorm toţi patru îngrămădiţi ca să se încălzească. Nici uşă n-avem, a pus-o pe foc când n-aveam lemne", a declarat bunica copiilor, vineri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

"Sunt muncitor, muncesc cu ziua, pe unde pot. Mi-aş da viaţa pentru copiii mei. Georgiana a fugit cu un bărbat acum un an jumătate. Din alocaţia lor i-a luat o pereche de pantaloni iubitului şi nu s-a mai întors. Vreau să se întoarcă la copii", a spus Petre.

"Vreau la şcoală dar nu avem bani de caiete!", a spus una dintre fetiţele bărbatului.

A.B.

Foto: captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Trei copii, abandonaţi de o mamă fără suflet! Tatăl erou se luptă să le ofere o viaţă liniştită, iar femeia practică cea mai veche meserie

VIDEO / O bunică bolnavă se chinuie să-și crească nepoțelele abandonate de părinți: "Mama lor le bătea şi nu le dădea să mănânce!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro