Piept de pui cu spanac şi lămâie
Publicat pe 07.02.2018 la 09:59 Actualizat pe 07.02.2018 la 17:11
Piept de pui cu spanac şi legume, o reţetă plină de arome ce se prepară într-un timp foarte scurt. În mai puţin de 30 de minute poţi obţine un prânz sănătos ce cu siguranţă este pe gustul tuturor.
Piept de pui cu spanac şi legume, o reţetă plină de arome ce se prepară într-un timp foarte scurt. În mai puţin de 30 de minute poţi obţine un prânz sănătos ce cu siguranţă este pe gustul tuturor.
- Încearcă şi: File de somon cu salsa de ananas
INGREDIENTE:
- O lingură de ulei de măsline;
- 1/2 ceapă galbenă, tocată mărunt;
- Patru căţei de usturoi;
- Trei bucăţi de piept de pui, tăiaţi în cubuleţe;
- Două linguri de sos de soia;
- 1/4 linguriţă de piper negru măcinat;
- 150 de grame de spanac;
- Două linguri de suc de lămâie;
- 1/2 lămâie, feliată;
- Frunze proaspete de busuioc;
- 1/2 linguriţă de sare;
- 1/2 linguriţă de piper;
- Încearcă şi: Creveți cu susan și sos de soia
- Încearcă şi: Supă de vită cu legume
Mod de preparare:
Într-o tigaie mare, se încălzeşte uleiul de măsline, apoi se adaugă ceapa şi se căleşte timp de aproximativ patru minute. Se adaugă usturoiul, se căleşte timp de un minut, apoi se adaugă bucăţile de carne de pui. Se gătesc timp de aproxamiv patru minute, până ce acestea se rumenesc. Se adaugă sosul de soia şi piperul, se amestecă şi se găteşte timp de 3-4 minute. Apoi se adaugă peste puiul gătit spanacul, feliile de lămâie, sucul de lămâie şi busuiocul şi se mai ţine pe foc timp de aproximativ două minute. La final se asezonează cu sare şi piper. Se serveşte imediat alături de orez brun.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.