Prepară rapid şi uşor cei mai delicioşi mucenici! Trei reţete simple care îţi vor fi de mare ajutor
Publicat pe 07.03.2016 la 17:50 Actualizat pe 07.03.2016 la 17:47
Primăvara este una dintre cele mai frumoase perioade din an, şi nu doar datorită faptului că se încălzeşte vremea. Perioada mărtişorului, dar şi a mucenicilor au farmecul lor, aşa că nu trebuie să treacă aceste zile fără să guşti măcar o farfurie bună cu mucenici.
Primăvara este una dintre cele mai frumoase perioade din an, şi nu doar datorită faptului că se încălzeşte vremea. Perioada mărtişorului, dar şi a mucenicilor au farmecul lor, aşa că nu trebuie să treacă aceste zile fără să guşti măcar o farfurie bună cu mucenici.
Pe 9 martie sunt sărbătoriţi cei 40 de Mucenici ucişi în Sevastia, care au trăit în vremea împaratului Licinius (308-324), mare prigonitor al creştinilor. Sărbătoarea spune că că Sfinţii 40 de Mucenici erau soldaţi creştini şi făceau parte din Legiunea a XII-a Fulminata din Armenia. Aceştia nu erau doar romani de origine, ci şi greci, amestecaţi cu armeni.
Dacă te-ai hotărât să pregăteşti şi tu acasă mucenici, dar nu te-ai hotărât încă la o reţetă anume, ei bine cu siguranţă rândurile de mai jos îţi vor fi de mare ajutor. Pentru a afla trei reţete delicioase de mucenici, citeşte continuarea aici.