Profeţiile lui Arsenie Boca despre nenorocirea din Nepal: "Într-o parte de lume vor fi cutremure"

Părintele Arsenie Boca ne dă fiori şi la 25 de ani de la moartea lui. Sfântul care i-a prezis moartea lui Ceauşescu, dar şi declanşarea revoluţiei din 1989 a făcut mai multe profeţii care ne pun oe ganduri.

Arsenie Boca a murit acum 25 de ani, dar profeţiile lui bântuiesc şi acum. Marele cutremur e cel care ne înfioară cel mai mult, iar sfântul chiar a vorbit despre această nenorocire.

Cutremur în Bucureşti

"Ne-a spus că o să ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri. Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări", e previziunea groaznică a lui Arsenie Boca.

Cutremure în alte părţi ale lumii

"Pe Bucureşti s-a ouat de două ori, referindu-se la bombardamente, iar când se va oua a treia oară, Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului, deoarece acolo forfotesc păcatele. Într-o parte de lume vor fi războaie, în altă parte cutremure, în alta înecări, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute şi fără leac", s-a mai scris în previziunile lui.

L.F.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest