Gala Chapeau și concertul lui Fuego, „Acasă de Crăciun”, printre programele speciale difuzate de Antena Stars de sărbători

 

De Crăciun, Antena Stars a pregătit atât programe de sărbătoare, cât și ediții speciale ale show-urilor consacrate. Fuego intră în casele telespectatorilor în seara de Ajun, când Antena Stars difuzează, de la 22:45, concertul „Acasă de Crăciun”. Cele mai frumoase colinde, interpretate de unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, ajung în sufletele telespectatorilor, iar seara va fi cu adevărat una magică.

Crăciunul se sărbătorește românește, cu cea mai tare muzică de petrecere. De la 13:30, într-o ediție specială a emisiunii „Necenzurat”, Adriana Bahmuțeanu își așteaptă telespectatorii la un chef de zile mari, iar de la 20:00, vedetele fac orice să îi intre în grații celui mai generos personaj al tuturor timpurilor, în „Fanteziile lui Moș Crăciun”, un show găzduit de Cristi Brancu.

Seara de Crăciun se va încheia, de la 22:30, cu Gala Chapeau, considerată de utilizatorii de Internet „Evenimentul anului” și premiată în cadrul Premiilor showbiz-ului românesc. „Gala Chapeau a fost un eveniment impresionant și extrem de emoționant pentru mine. Chiar dacă știam ce urma să se întâmple, nu mă așteptam să simt atâta apreciere și iubire, iar atmosfera a fost unică. Mă bucur că acest spectacol va fi transmis și va putea fi văzut astfel și de cei cei care nu au putut fi la Sala Palatului pe 29 octombrie, dar care vor putea retrăi, alături de noi, emoția transmisă de muzicienii excepționali care au făcut acest spectacol posibil”, a declarat Gabriel Cotabiță.

Spectacolul pe care telespectatorii îl primesc în dar de Crăciun a fost prezentat de Mihai Bendeac și susținut de Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temișan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie și VUNK, Delia, Doru Todoruț (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminița Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miță (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de Tudor Turcu, grupul Acapella condus de George Miron, Cvartetul Muse, VH2, Pinky, Walter Dionisie și Andrei Tudor Band.

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest