Puzzle macabru, cu cadavrul unui român mort în Anglia! S-au chinuit ore în şir ca să pună bucăţile cap la cap

Un român de 22 de ani a sfârşit într-un eveniment teribil, trupul lui fiind sfârtecat în sute de bucăţi, iar deşi ancheatorii sunt convinşi că a fost vorba despre un accident, apropiaţii nu exclud ipoteza crimei.
Tragedia s-a produs în urmă cu exact o săptămână, în staţia de tren Chadwell Heath. Victima: Denis Andrei Falcan, care era tatăl unui copil de 8 luni şi urma să devină din nou părinte, peste patru luni.
"Din informaţiile primite de la familie, trupul lui Denis se află la morga din Walthamstow pentru reconstituire, întrucât oricine îşi poate imagina ce înseamnă un accident de tren. Familia lui Denis încearcă să rezolve problema transportului sicriului în România, fiindcă o persoană care se oferise să ajute s-a răzgândit...", a scris, în spaţiul virtual, un român stabilit în Anglia. Deşi toate indiciile conduc la ipoteza unui accident feroviar, unii prieteni ai lui Denis cred că acesta ar fi fost împins în faţa trenului. 
"Suntem români într-o ţară străină. Am plecat, majoritatea dintre noi, fiindcă ne simţeam străini în propria noastră ţară. Denis, străinul printre străini, trebuie să se întoarcă... acasă", a mai adăugat persoana amintită.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro