REȚETĂ DE WEEKEND: "Bețe" din morcovi copți cu pătrunjel și parmezan
Publicat pe 22.04.2018 la 16:05 Actualizat pe 22.04.2018 la 16:11
Ai rămas fără idei în privința unui aperitiv simplu de făcut și delicios? Încearcă această rețetă savuroasă pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente!
Ai rămas fără idei în privința unui aperitiv simplu de făcut și delicios? Încearcă această rețetă savuroasă pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente!
Morcovii sunt o sursă bogată de vitamina A, ajută la prevenirea cancerului și au efect anti-îmbătrânire. Astfel, dacă te-ai plictisit să-i consumi cruzi, alege să îi pregătești la cuptor pentru că sunt mult mai delicioși.
Ingrediente:
- morcovi întregi
- unt
- usturoi
- parmezan
- pătrunjel
Mod de preparare: Curăță morcovii în prealabil, apoi pune untul la topit. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade. Pune morcovii pe o tavă, pe care ai pus hârtie de cop, stropește-i cu untul. Taie usturoiul și pătrunjelul mărunt. Apoi, pune usturoiul, parmezanul și pătrunjelul peste morcovi. Lasă la cuptor 10 minute. Poți să mai adaugi câteva fire de pătrunjel după ce ai scos morcovii din cuptor. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
A.C.