REȚETA ZILEI: Cheesecake cu glazură din gelatină și sirop de vanilie
Publicat pe 27.03.2018 la 08:31 Actualizat pe 27.03.2018 la 08:41
Ce spui de un cheesecake cu glazură din gelatină și sirop de vanilie? Dacă sună delicios, răsfață-ți micuții cu un deserat special.
Ce spui de un cheesecake cu glazură din gelatină și sirop de vanilie? Dacă sună delicios, răsfață-ți micuții cu un deserat special.
Dacă nu eşti familiarizat cu prăjitura tip cheesecake, important este să conștientizezi că pe copilul tău o să îl lași mut de uimire.
Ingrediente:
- 56 g de unt sărat
- 104 g zahăr
- 58 g smântână
- 1 linguriță de extract de vanilie
- 2 albusuri mari de ou, la temperatura camerei
- 98 g făină
- 60 ml lapte, la temperatura camerei
- 1 lingură de apă
- 1 plic de glazură din gelatină
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 176 de grade. Mixați zahărul și untul până compoziția devine pufoasă. Adăugați smântâna și extractul de vanilie. Ulterior, amestecați cu albușurile de ou și făina. Se adaugă laptele și apa până se încorporează bine. Se adaugă restul de ingrediente și se amestecă până se netezesc. Coaceți timp de 18-20 de minute. Serviți doar când se răcește.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.G.