REŢETA ZILEI: DUMINICĂ - Omletă la pungă!
Publicat pe 20.09.2015 la 13:15 Actualizat pe 20.09.2015 la 12:25
Ţi-ar folosi să ai la tine omleta preferată în excursie sau ţi-ai dori s-o faci mai compactă, fără să laşi mizerie şi să găteşti chiar mai multe în acelaşi timp? Atunci ăsta este trucul de care ai nevoie.
Ţi-ar folosi să ai la tine omleta preferată în excursie sau ţi-ai dori s-o faci mai compactă, fără să laşi mizerie şi să găteşti chiar mai multe în acelaşi timp? Atunci ăsta este trucul de care ai nevoie.
De ce ai nevoie?
Pungă de congelat
O cratiţă mare cu apă fiartă
Ouă
Ardei
Roşii
Ceapă
Şuncă
Caşcaval
Sos
+ alte ingrediente pe care le preferi
Pune gălbenuşul şi albuşul de la două ouă într-o pungă de congelat, pe care o închizi fără să laşi aerul să iasă. Apasă pe ele cât să amesteci cele două ouă, ca şi cum le-ai bate. Adaugă apoi pe rând ingredientele pe care le preferi, tăiate mărunt: şuncă, roşii, ceapă, ardei, cascaval, ciuperci şi sos.
Pune pe foc o cratiţă cu apă la fiert. Când apa este fiartă, pune punga cu omleta la fiert. Poţi pune chiar mai multe omlete la făcut în acelaşi timp. Ţine-le la fiert timp de 30 de minute, apoi ia-le şi deschide pungile cu grjiă. Rostogoleşte omleta în farfurie şi e gata!
Sursă foto: captură video
A.C.
Citeşte şi:
REŢETA ZILEI - DUMINICĂ: Prăjitura Caramelita se prepară rapid şi are un gust incredibil de bun