REŢETA ZILEI - DUMINICĂ. Preparat fără grăsimi, un deliciu pentru dieta de vară: Carne de vită aromată
Publicat pe 24.05.2015 la 16:52 Actualizat pe 24.05.2015 la 17:51
Sezonul cald s-a făcut simţit, iar siluetele noastre trebuie să fie impecabile. Pentru asta, trebuie săa vem grijă la dietă, iar dacă este una săracă în grăsimi
Sezonul cald s-a făcut simţit, iar siluetele noastre trebuie să fie impecabile. Pentru asta, trebuie săa vem grijă la dietă, iar dacă este una săracă în grăsimi.
Ingrediente:
500-600 g carne de vită taiată cubuleţe
1 lingură ulei
1 ceapă mică tocată
3 caţei de usturoi tocaţi
1 linguriţă de ghimbir răzuit
1 lingură coriandru proaspăt tocat sau 1 linguriţă coriandru macinat
1 ardei iute verde
1/4 linguriţă piper
2 linguri oţet
1 linguriţă sare
1/2 cană apă
Puneţi uleiul într-o tigaie şi sotaţi ceapa până se înmoaie, apoi adăugaţi usturoiul şi lăsaţi încă 1-2 minute. Între timp, tăiaţi ardeiul pe lungime, lăsându-i seminţele. După ce s-a înmuiat ceapa, adăugaţi restul ingredientelor (mai puţin carnea şi apa) şi mai lăsaţi 3-4 minute.
Adăugaţi apa şi carnea de vită şi amestecaţi. Acoperiţi vasul şi fierbeţi la foc mediu timp de 45 - 60 de minute sau până când carnea e fragedă. Puteţi să o combinaţi şi cu o porţie de orez simplu.
Timp Preparare: 1 oră şi 20 de minute.