REŢETA ZILEI - MARŢI: Muşchiuleţ de porc în crustă de fistic
Publicat pe 01.09.2015 la 16:00 Actualizat pe 01.09.2015 la 16:33
În zilele în care ajungi acasă după o zi obositoare de muncă şi nu prea mai ai energie să stai prea mult timp în bucătărie, această reţetă este cea mai potrivită alegere. Pregăteşte rapid şi uşor un muşchiuleţ de porc în crustă de fistic. Cei dragi vor rămâne surprinşi de gustul acestei reţete.
În zilele în care ajungi acasă după o zi obositoare de muncă şi nu prea mai ai energie să stai prea mult timp în bucătărie, această reţetă este cea mai potrivită alegere. Pregăteşte rapid şi uşor un muşchiuleţ de porc în crustă de fistic. Cei dragi vor rămâne surprinşi de gustul acestei reţete.
Prinţesa Polonic a pregătit acest preparat şi te învaţă şi pe tine ce trebuie să faci.
Ingrediente (pentru 4 porţii):
- un muşchiuleţ fraged de porc de 500 – 600 de grame
- 5 – 6 linguri de fistic măcinat
- 3 linguri de miere (se poate folosi şi miere cu trufe albe)
- sare de mare proaspăt râşnită
- piper negru proaspăt măcinat
- salată verde cu seminţe crude (garnitură)
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 200 de grade şi cât ai spune „muşchiuleţ de porc în crustă de fistic”, carnea e pregătită să se perpelească. Trebuie doar să o asezonezi cu sare de mare şi piper, să o ungi bine cu miere şi să o tăvăleşti prin fisticul măcinat în care mai poţi adăuga şi puţin praf de chili. Aşează carnea într-o tavă şi uit-o vreo 40 de minute la cuptor.
Muşchiuleţul de porc în crustă de fistic se feliază şi se savurează aşezat pe un pat de salată verde presărat cu seminţe crude.
Foto: prinstesapolonic.ro
M.T.
Citeşte şi:
REŢETA ZILEI - LUNI: Salată "alintată" cu linte roşie