REŢETA ZILEI: Orez "ars" cu pui. Un adevărat deliciu!
Publicat pe 10.03.2018 la 11:40 Actualizat pe 10.03.2018 la 12:20
Orezul este un ingredient care se pliază pe gusturile tuturor, chiar şi când vine vorba de cei mai pretenţioşi.
Orezul este un ingredient care se pliază pe gusturile tuturor, chiar şi când vine vorba de cei mai pretenţioşi.
În aproximativ 20 de minute, orezul "ars" poate fi preparat de orice gospodină. O reţetă uşor de preparat, orezul cu pui o să vă aducă toată familia la masă.
Ingrediente:
- 2,5 linguri de ulei de struguri
- 1 bucată de pui măcinat
- 3 linguri de sos de soia
- 2 ouă bătute
- 1 sau 2 ceşti de morcovi tăiaţi
- 2 căţei de usturoi
- 4 ceşti de orez plus conopidă
- 1 lingură de ulei de susan
Mod de preparare a orezului ars:
Puneţi cuburi de gheaţă într-o tigaie, apoi de preferat este să o lăsaţi să se încălzească peste medie. Carnea trebuie desfăcută în bucăţi mici. Adăugaţi o lingură de sos de soia şi amestecaţi pentru a distribui, apoi puiul trebuie pus într-un bol separat. Adăugaţi o lingură de ulei şi nu uitaţi de ouă. Adăugați restul de lingură de ulei, iar după morcovul și ceapa galbenă. Adăugați 1 lingură de sos de soia pentru a-l pregăti, până când se usucă puțin. Gătiţi 2-3 minute, până când conopida se usucă uşor şi adaugaţi puiul înapoi în tigaie, precum şi uleiul de susan.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.G.